Ερωτήσεις

Ναι προσφέρουμε φωτιστική κάλυψη – αρχιτεκτονικός φωτισμός, πυροτεχνήματα παντός τύπου και ειδικά εφέ όπως ξηρός πάγος, εκτοξευτήρες κομφετί,Discoball κ.α.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, αλλά σίγουρα δε χρειάζεται καθόλου άγχος. Αυτό που σας προτείνουμε εμείς είναι να κλείσετε τη χρονική περίοδο που θα επιλέξετε και τον χώρο της εκδήλωσης. Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο. Αρχικά για να είστε σίγουροι ότι η ημερομηνία θα είναι ελεύθερη, αλλά και να έχετε το περιθώριο για τα ραντεβού που χρειάζονται για να σχεδιαστεί σωστά η ροή της εκδήλωσης σας.

Όχι. Φροντίζουμε αρχικά να είμαστε πολύ νωρίτερα εκεί ώστε όλα να λειτουργούν άψογα. Η μουσική ξεκινάει με την είσοδο του πρώτου καλεσμένου σας και τελειώνει την στιγμή που εσείς οι ίδιοι αποχωρήσετε ως τελευταίοι από τον χώρο της δεξίωσης. Αυτό που εμείς θα σας συμβουλεύαμε είναι να συνεννοηθείτε με τον χώρο της εκδήλωσης για το ωράριο, για να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καλύπτουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και νησιά. Φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και στο κανάλι μας στο youtube.

Αυτό που λέμε συνήθως στα ζευγάρια αφού κλείσουμε την ημερομηνία είναι μία προκαταβολή το 30% της τελικής αξίας και μετά το πέρας της εκδήλωσης να γίνεται η εξόφληση. Δεχόμαστε μετρητά , είτε έμβασμα στην τράπεζα ακόμη και πληρωμή με κάρτα μέσω POS.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή για καμία εκδήλωση .Είτε αναφερόμαστε σε βάπτιση , είτε σε γάμο , είτε σε εγκαίνια καταστήματος , είτε ακόμα και για ένα παιδικό πάρτι. Η τιμή καθορίζεται από πολλούς παράγοντες :

  • Ο χώρος της εκδήλωσης αν είναι ανοιχτός ή κλειστός , αν η αίθουσα διαθέτει προεγκατεστημένα ηχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς. Σε αυτό το κομμάτι θα θέλαμε απλά να ελέγξουμε την καταλληλότητα του ηχητικού εξοπλισμού στην αίθουσα που θα σας φιλοξενήσει.
  • Ο αριθμός των καλεσμένων σας επηρεάζει την ποσότητα του εξοπλισμού που θα έχουμε μαζί μας .Για να καταλάβετε πλήρως τι εννοούμε ,σε μία εκδήλωση 200 ατόμων θα χρησιμοποιηθεί πολύ λιγότερος εξοπλισμός από ότι σε μία εκδήλωση 400 ατόμων(αυτό καθορίζεται μετά από μία δική μας επίσκεψη στον χώρο-αίθουσα).
  • Οι ανάγκες της κάθε δεξίωσης , που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούν πυροτεχνήματα, φωτιστική κάλυψη, εκτοξευτήρες κομφετί, ξηρός πάγος και φυσικά υπάρχει συγκεκριμένο άτομο το οποίο αναλαμβάνει το κάθε ένα από αυτά. Ανάλογα λοιπόν τις υπηρεσίες , είναι λογικό να ανεβαίνει και το κόστος.  
  • Η πόλη-νησί που θα διεξαχθεί η δεξίωση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε και να σας ενημερώσουμε πλήρως.

Ναι μπορούμε και αυτή είναι η διαφορά ενός WEDDING DJ από έναν απλό DJ.Η ικανότητα να μπορεί να συνδέσει μουσικά ανθρώπους διαφορετικών ακουσμάτων και  με  διαφορετικές καταγωγές.

Φυσικά και μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο μαζί. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με ορχήστρες διαφόρων ειδών και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό εφόσον ο στόχος όλων μας είναι να κάνουμε την δική σας ημέρα ξεχωριστή.

Βεβαίως.Εκδίδουμε κανονικά είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε νομικά καλυμμένοι σε οποιαδήποτε περίπτωση.

 

Φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είτε να σας ενημερώσουμε ώστε να έρθετε σε κάποια εκδήλωση που είναι παραπλήσια της δικής σας ,ώστε να ακούσετε τον ήχο και να δείτε τις έξτρα υπηρεσίες που παρέχουμε. Είτε να έρθετε στα γραφεία μας ώστε να δείτε τον εξοπλισμό μας και να ενημερωθείτε ανάλογα παρακολουθώντας βίντεο από ανάλογες εκδηλώσεις. Ακόμη και να σας αποστείλουμε στο email σας βίντεο και φωτογραφίες παρουσίασης του εξοπλισμού και των ειδικών εφέ που παρέχουμε.

Ναι ο εξοπλισμός μας είναι εξολοκλήρου ιδιόκτητος.