Υπηρεσίες

Μουσική κάλυψη - Dj

Η μουσική κάλυψη –Dj είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για ένα πετυχημένο πάρτι. Η επιλογή της  εταιρίας  Soti.k σημαίνει πολλά περισσότερα από το να προσλαμβάνετε απλά έναν Dj.Η μεγάλη εμπειρία σε εκατοντάδες δεξιώσεις θα απογειώσει το πάρτι σας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Κάνε κι εσύ τους καλεσμένους σου κομμάτι ενός ξέφρενου πάρτι!!!

Ηχητική κάλυψη

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε έναν χώρο με πολύ καλή μουσική ,αλλά πολύ κακό ήχο. Επιλέγοντας την εταιρία μας, εξασφαλίζετε άριστη ποιότητα ήχου. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καλαίσθητα και κατάλληλα να καλύψουν κάθε ανάγκη. Η ασφάλεια της  ακοής, τόσο της δικής σας όσο και των καλεσμένων σας είναι στις προτεραιότητες μας.

Φωτιστική κάλυψη

Πολλές φορές η φωτιστική κάλυψη μιας εκδήλωσης είναι απαραίτητη.

Κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική, δίνουν έμφαση στην είσοδο του ζευγαριού και προσαρμόζονται ανάλογα με την μουσική  από το έμπειρο προσωπικό μας.

Fairy lights

Καντε την βραδιά σας ονειρεμένη γεμίζοντας τον ουρανό της δεξίωσης σας με χιλιάδες Fairy Lights.

Φωτιζόμενη καρδιά

Κάντε την είσοδο σας θεαματική περπατώντας στο κόκκινο χαλί κάτω από μία τεράστια φωτιζόμενη καρδιά. Φωτιζόμενη καρδιά με λαμπτήρες led οι οποίοι προσαρμόζονται ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου.

Φωτιζόμενα γράμματα

Δώστε μια ιδιαίτερη πινελιά στον γάμο σας έχοντας ένα φωτεινό σημείο στο χώρο με την λέξη Love. Συνδυάστε το προσθέτοντας και τα αρχικά σας και διακοσμήστε ακόμα πιο πολύ τον χώρο του γάμου σας. Μεταλλικά Φωτιζόμενα Γράμματα ενός μέτρου με λαμπτήρες led.

 

Πυροτεχνήματα

Το ειδικευμένο προσωπικό μας τοποθετεί πιστοποιημένα με ISO πυροτεχνήματα αέρος και εδάφους (τύπου σιντριβάνι).

Εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας αλλά κυρίως μεριμνώντας για την ασφάλεια όλων σας.

Γαμήλιο Πάρτι

Από το 2004 η ομάδα μας ειδικεύεται στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Έχοντας πλέον δεκάδες γαμήλια πάρτι στο ενεργητικό μας, μπορούμε να υλοποιήσουμε εξολοκλήρου και το πιο απαιτητικό πρότζεκτ. Η μουσική δημιουργεί την ατμόσφαιρα που εσείς έχετε ονειρευτεί για εκείνη την μέρα. Η επιλογή των τραγουδιών είναι πολύ σημαντική για εμάς, τόσο για τον χορό του ζευγαριού και των καλεσμένων σας όσο και για την σωστή μουσική που θα ακούγεται την ώρα του φαγητού. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει εκείνη την μέρα να επιλέξετε έναν επαγγελματία WEDDING DJ και όχι απλά έναν DJ.

Στόχος ενός WEDDING DJ είναι να ενώσει αρμονικά τα μουσικά ακούσματα ανθρώπων με διαφορετικές καταγωγές. Με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό σας υποσχόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα. Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε έξτρα υπηρεσίες όπως πυροτεχνήματα, Discoball, αρχιτεκτονικό φωτισμό και πυροτεχνήματα αέρος.

Εγκαίνια καταστημάτων

Η ημέρα των εγκαινίων είναι η πρεμιέρα σας και η πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική. Η επιτυχία των εγκαινίων δεν είναι ποτέ τυχαία και η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Επιλέγοντας την ομάδα Soti.k εξασφαλίζετε την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Βάπτιση

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας είναι ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Μπορούμε να κάνουμε την μέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή με την σωστή μουσική επιμέλεια και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ηχητικής κάλυψης που παρέχουμε. Το σημαντικότερο κομμάτι σε όλες μας τις εκδηλώσεις είναι η ασφάλεια της ακοής όλων σας μικρών και μεγάλων. ​